We found 0 results. View results
Your search results

Vakantiehuis in Koewacht voor 4 personen

Omschrijving

Te midden van de groene natuur en rust vindt u dit vrijstaande vakantiehuis om een heerlijk ontspannen vakantie te beleven. Na een lange fietstocht in de natuurrijke omgeving kunnen de fietsen veilig worden opgeborgen in het schuurtje van het vakantiehuis. Het vakantiehuis beschikt over een grote omheinde en beschutte tuin met zitgelegenheid en nog een overdekt terras vanuit waar u een mooi uitzicht heeft over de weilanden.

Vanuit het huis ben je in een half uurtje aan de kust. U kunt dit uitstekend combineren met een mooie tocht langs de Spaanse forten en de havens van Terneuzen, de Westerschelde of door het om de hoek gelegen loofbos de Plasschaert. Een lekker dagje winkelen behoord ook zeker tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het vestingstadje Hulst of aan de grotere steden als Middelburg of het nabije Antwerpen.

Het dorpje Koewacht is te vinden in het zuiden van Nederland in de regio Zeeuws-Vlaanderen, hier vind je ook de bekende badplaatsen Cadzand en Breskens. Maar ook Belgie is dichtbij. Een tip is een bezoek aan Gent hier kunt u genieten van een Belgisch biertje of wat lekkere chocolade.

Huiscode: 31809
Aantal personen: 4
Custom ID: NL-6714-01
Garages: https://www.vacanlits.nl/out/NL-6714-01
Structure Type: NL-6714-01

Compare Listings

Belvilla