Advanced Search

€ 0 to € 500

More Search Options
we found 0 results
Your search results

Bungalow in Arnemuiden voor 6 personen

Omschrijving

Deze vrijstaande, luxe villa is gelegen, direct aan het Veerse Meer.
Vanaf uw eigen ligplaats stapt u zo in een bootje die u kunt huren bij de watersportbedrijf de Arne. U kunt heerlijk naar het stadje Veere varen of lekker blijven dobberen op het Veerse Meer.

Uw vakantiehuis ligt op een rustig, groen park en heeft een gezellige woonkamer met een open keuken voorzien van alle gemakken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Vanaf de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de kreek van het Veerse Meer. Deze kreek staat in open verbinding met het meer en u kunt hier heerlijk zwemmen. Via de openslaande deuren bereikt u de grote tuin en het terras met een comfortabele loungehoek. Ook voor het huis kunt u heerlijk genieten van de zon. Het huis biedt alle comfort en privacy.

Vanaf uw vakantiehuis kunt u vele uitstapjes maken zoals naar de Historische stad Middelburg met zijn gezellige terrasjes, restaurants en mooie winkels , een dagje strand of flaneren over de boulevard van Vlissingen. Rondom Arnemuiden liggen mooie Zeeuwse polders met uitgestrekte oude dijken. Een uitstekende plaats voor een flinke fietstocht door de rust en ruimte van het Zeeuwse landschap.

Huiscode: 32008
Prijs: Vanaf € 459 per week
Woningoppervlakte: m2
Aantal personen: 6
Custom ID: NL-0010-66
Garages: https://www.vacanlits.nl/out/NL-0010-66
Structure Type: NL-0010-66

Compare Listings